BLI EN del av ett vinnande team

Tyresö Finmekaniska är en av Europas ledande tillverkare av små finmekaniska detaljer med hög precision. Vi har lyckats nå den positionen genom att lyckas samla ett härligt gäng människor som är duktiga och älskar det vi jobbar med.

Vi växer och behöver nu förstärka vårt lag. Bli en del av vårt vinnande team.

 

TEKNISK SÄLJARE

Som säljare på Tyresö Finmekaniska är du en smidig och smart kommunikatör mellan kund och produktion. Du har ansvar för utvecklingen av utvalda nyckelkunder. Som säljare på Tyresö Finmekaniska är varje ny detalj du sålt ditt ansvar till dess att den första leveransen är genomförd och kunden är nöjd med resultatet. Är du rätt person så ingår du också i företagets ledningsgrupp.

Focus Markets Sales

Mättekniker och mätansvarig

Som mättekniker på Tyresö Finmekaniska arbetar du i ett mycket kompetent gäng som är stolta över det som produceras. Kvaliteten är alltid hög och du förväntas vara med och ytterligare höja nivån genom att vara en av de viktigaste kuggarna i säkerställa en hög kvalitet mot kund. Utöver att vara ansvarig för våra mätmaskiner är du ansvarig för våra övriga mätinstrument och genomför regelbundet kalibrering av dessa. Då förfrågningar och order på nya detaljer kommer in är du också med och tolkar ritningar och skriver kontrollinstruktioner.

CNC-OPERATÖR

Som operatör på Tyresö Finmekaniska ingår du i ett mycket kompetent gäng som älskar små komplexa detaljer som vi producerar med fina till mycket fina toleranser och hög ytfinish. Kvaliteten är alltid hög och vi är stolta över vår produktion och de detaljer vi producerar.