BLI EN del av ett vinnande team

Tyresö Finmekaniska är en av Europas ledande tillverkare av små finmekaniska detaljer med hög precision. Vi har lyckats nå den positionen genom att lyckas samla ett härligt gäng människor som är duktiga och älskar det vi jobbar med.

Vi växer och behöver kontinuerligt förstärka vårt lag. Bli en del av vårt vinnande team.

 

TEKNISK SÄLJARE

Som Teknisk affärsutvecklare på Tyresö Finmekaniska är du en naturlig länk mellan kund och vår produktion. Med erfarenhet från skärande bearbetning och god produktionsteknisk kompetens skapar du en god förståelse för kundens krav och säkerställer att vi på ett effektivt sätt levererar rätt kvalitet till en nöjd kund.

CNC-tekniker

Som tekniker på Tyresö Finmekaniska ingår du i ett mycket kompetent gäng som älskar små komplexa detaljer som vi producerar med fina, till mycket fina, toleranser och hög ytfinish. Kvaliteten är alltid hög och vi är stolta över vår produktion och de detaljer vi producerar. Våra maskiner är fleroperationssvarvar och du hittar dem listade på vår hemsida.

CNC-OPERATÖR

Som operatör på Tyresö Finmekaniska ingår du i ett mycket kompetent gäng som älskar små komplexa detaljer som vi producerar med fina till mycket fina toleranser och hög ytfinish. Kvaliteten är alltid hög och vi är stolta över vår produktion och de detaljer vi producerar.